+387 (0)32 449120 mf@mf.unze.ba

WeAreDevelopers konferencija će se po treći put održati u Beču i okupiti više od 2.500 vrhunskih developera i IT stručnjaka iz centralne i (jugo)istočne Evrope!

Na ovom dvodnevnom događaju developeri će, pored konferencije, na više od 9.000 kvadratnih metara moći uživo iskusiti i isprobati mnogobrojne nove tehnologije u sklopu najvećeg evropskog Developers Playground-a u Evropi.

Osnivači WeAreDevelopers konferencije, Sead Ahmetović i Benjamin Ruschin, navode da će se konferencija, u saradnji sa gradom Bečom, održati 11. i 12. maja 2017. godine, a očekuju se spikeri vodećih globalnih kompanija kao što su Google, Facebook, Twitter, The Pirate Bay, Stack Overflow kao i brojne IT zvijezde.

Dvodnevni format na kojem će developeri i IT menadžeri najpoznatijih i najvećih svjetskih kompanija izmijeniti znanja, iskustvo je koje mnogi programeri i IT stručnjaci željno iščekuju.

Natjecanja u programiranju i mogućnost zapošljavanja

Težište konferencije, koja će se održati na engleskom jeziku, bit će teme vezane za web, mobilni i software development, kao i Virtual Reality, Internet of Things, Big Data, IT security, Robotics, Artificial Intelligence i mnoge druge.

Pored klasičnih predavanja, održat će se i natjecanja u programiranju, kao i mogućnost poslovnog povezivanja i zapošljavanja.

Prvih 600 ulaznica rasprodane su za rekordna tri sata.

Za više informacija posjetite oficijelnu stranicu konferencije www.wearedevelopers.org

Arhive

Share This