+387 (0)32 449120 mf@mf.unze.ba

DODJELA DIPLOMA ZAVRŠENICIMA I NAGRADA STUDENTIMA PRVOG I DRUGOG CIKLUSA STUDIJA MAŠINSKOG FAKULTETA UNIVERZITETA U ZENICI

by | okt 26, 2020 | Dešavanja

Dana, 23.10.2020. godine u periodu od 15 do 17 sati, u čitaonici Mašinskog fakulteta Univerziteta u Zenici izvršena je dodjela ‘Nagrada dekana’ studenticama i studentima s ostvarenim najboljim uspjehom u akademskoj 2019./20. godini, kao i dodjele diploma završenicima I i II ciklusa studija.

 Za razliku od prethodnih godina, kada su se dodjele nagrada studenticama i studentima, kao i diploma završenicima I i II ciklusa svih Fakulteta Univerziteta u Zenici vršile na Promociji svih završenika Univerziteta u Zenici, ove godine su aktivnosti morale biti organizirane pojedinačno po Fakultetima iz poznatih razloga poštivanja trenutnih epidemioloških mjera.

 ‘Nagrada dekana’ dodijeljene su studenticama i studentima s ostvarenim najboljim uspjehom u akademskoj 2019./20. godini, i to studentu Mizdrak Vedranu, te studenticama Hekić Semini i Mehić Amili.

 Mašinski fakultet Univerziteta u Zenici je ove godine promovisao/dodijelio diplome za 70 diplomantica i diplomanata završenika I ciklusa i magistara struke završenika II ciklusa studija.

 Svim diplomanticama i diplomantima završenicima I ciklusa studija, kao i završenicima II ciklusa studija Mašinskog fakulteta Univerziteta u Zenici, ali i završenicima I i II ciklusa ostalih fakulteta Univerziteta u Zenici, čestitamo od srca na postignutim uspjesima koji su krunisani zasluženim diplomama. Želimo svim završenicima, kao i njihovim roditeljima, porodicama, rodbini i prijateljima, dobro zdravlje, sretnu budućnost i dalji napredak u privatnom i profesionalnom domenu.

 Uz veoma radosnu činjenicu da skoro cjelokupan broj promoviranih završenika Mašinskog fakulteta u Zenici jeste već radno angažovan (pri kraju studija ili odmah nakon završenog studija), te da većina njih i jesu došli na dodjelu diploma nakon isteka radnog vremena u kompanijama u kojima završenici već rade, želimo svim završenicima sve najbolje, te da stečena znanja kvalitetno primijene na korist naše privrede i društvene zajednice u čitavoj Bosni i Hercegovini.

 Našim nagrađenim studenticama i studentima, kao i svim ostalim studenticama i studentima želimo dobro zdravlje i ostvarivanje rezultata i najboljih uspjeha u tekućoj 2020/21. akademskoj godini.

Arhive

KONTAKT

Fakultetska 1, 72000 Zenica

Centrala: +387(32) 449120

Dekanat: +387(32) 449130

Fax: +387(32) 246612

mf@mf.unze.ba

LOKACIJA

MF Zenica

Share This